Samenkomsten

Op dit moment komen wij 2-wekelijks bij elkaar voor een informele samenkomst. Let op! wij zijn sinds dit jaar verhuisd en komen nu samen in de gemeenschapsruimte van de "Blijvenbrugflat".

Het adres is Blijvenburgstraat 120 (in de flat "Overijssel" direct naast de hoofdingang)

Vanaf 16:45 staat dan de koffie klaar.

We starten de samenkomst van zingen en bidden om ongeveer 17:00.

We zingen met elkaar, en kijken naar wat God zegt in de bijbel.

We bidden voor én met elkaar, en we delen verhalen en getuigenissen.

Na de samenkomst eten we met elkaar, volgens het principe "Bring and Share", oftewel, ieder neemt iets mee.

Bent u bij ons te gast, dan mag u gezellig aanschuiven, en hoeft u natuurlijk niet persé iets mee te nemen. We hebben altijd genoeg.

Rond 19:00 ronden we dan af.

We hebben (nog) geen apart programma voor kinderen, maar ze zijn natuurlijk wel van harte welkom.

Bij speciale gelegenheden zijn er "open huiskamer middagen"

Hiervoor nodigen we iedereen in de buurt uit voor gezelligheid en kennismaking. Er is dan geen samenkomst van Kerk aan Huis.

Zie het rooster hiernaast voor alle data.

Het Trefpunt, de locatie van de Kerk aan Huis

Rooster

- Zaterdag 19 juni vanaf 17:00 Kerk aan Huis samenkomst seizoensafsluiting

na 19 juni begint de vakantieperiode, en zijn er geen activiteiten van Kerk aan Huis. Al zijn we dan natuurlijk wel bereikbaar.

Op zondag 5 september beginnen we dan weer met de eerste zondagse ontmoeting.

Hou deze plek in de gaten voor meer informatie.

Wat komt eraan:

2020

Op dit moment zijn er nog geen speciale activiteiten of evenementen gepland. Zodra dit weer mogelijk is, zullen we dit hier communiceren.

Wat er maandelijks in Overschie gebeurt:

• Elke 2e maandag van de maand is er een interkerkelijke gebedsavond op de Krommelaan 3 van 8 tot 9
  • Elke 2e woensdag van de maand is er Etenstijd in de Grote kerk van 18:00 tot 19:30. Een ieder is welkom voor een gezellige maaltijd
  • Elke 3e woensdag van de maand is er Eat&meet in de NGK Bethelkerk aan de Oranjestraat. Welkom om 18:00 voor een gezellige maaltijd.

Let op, in de zomervakantie liggen deze activiteiten stil. Vanaf september zullen deze activiteiten weer starten

Het is ons verlangen om door bekering en doop, ieder in Overschie te bereiken met het Evangelie, en de Kerk aan Huis te laten groeien tot een zelfstandige, charismatische gemeente.