Samenkomsten

Op dit moment komen wij 2-wekelijks bij elkaar voor een informele samenkomst. Let op! wij zijn sinds dit jaar verhuisd en komen nu samen in de gemeenschapsruimte van de "Blijvenbrugflat".

Het adres is Blijvenbrugstraat 120 (in de flat "Overijssel" direct naast de hoofdingang)

Vanaf 16:45 staat dan de koffie klaar.

We starten de samenkomst van zingen en bidden om ongeveer 17:00.

We zingen met elkaar, en kijken naar wat God zegt in de bijbel.

We bidden voor én met elkaar, en we delen verhalen en getuigenissen.

Na de samenkomst eten we met elkaar, volgens het principe "Bring and Share", oftewel, ieder neemt iets mee.

Bent u bij ons te gast, dan mag u gezellig aanschuiven, en hoeft u natuurlijk niet persé iets mee te nemen. We hebben altijd genoeg.

Rond 19:00 ronden we dan af.

We hebben (nog) geen apart programma voor kinderen, maar ze zijn natuurlijk wel van harte welkom.

Bij speciale gelegenheden zijn er "open huiskamer middagen"

Hiervoor nodigen we iedereen in de buurt uit voor gezelligheid en kennismaking. Er is dan geen samenkomst van Kerk aan Huis.

Zie het rooster hiernaast voor alle data.

Het Trefpunt, de locatie van de Kerk aan Huis

Rooster

• Zaterdag 9 november: Kerk aan Huis. Let op! Deze keer vanaf 6 uur, een maaltijdsamenkomst!
  • Zaterdag 23 november: Kerk aan Huis. Van 5 tot 7
  • Zaterdag 7 december : Kerk aan Huis. Let op! Deze keer vanaf 6 uur, een maaltijdsamenkomst!
  • Zondag 22 december: Kerk aan Huis open huismiddag (Kerstmiddag) van 2 tot 5.

Wat komt eraan:

2019

• Zondag 22 december: Gebedswandeling en Evangelisatie met Kerk aan Huis Open middag
  • Dinsdag 24 december: KerstKliederkerk in de Grote Kerk Overschie. Vanaf 16:00 welkom. Let op!: een speciale kerst editie!

Wat er maandelijks in Overschie gebeurt:

• Elke 2e maandag van de maand is er een interkerkelijke gebedsavond op de Krommelaan 3 van 8 tot 9
  • Elke 2e woensdag van de maand is er Etenstijd in de Grote kerk van 18:00 tot 19:30. Een ieder is welkom voor een gezellige maaltijd
  • Elke 3e woensdag van de maand is er Eat&meet in de NGK Bethelkerk aan de Oranjestraat. Welkom om 18:00 voor een gezellige maaltijd.

Het is ons verlangen om door bekering en doop, ieder in Overschie te bereiken met het Evangelie, en de Kerk aan Huis te laten groeien tot een zelfstandige, charismatische gemeente.