Samenkomsten

Op dit moment komen wij 2-wekelijks bij elkaar voor een informele samenkomst. Let op! wij zijn sinds dit jaar verhuisd en komen nu samen in de gemeenschapsruimte van de "Blijvenbrugflat".

Het adres is Blijvenbrugstraat 120 (in de flat "Overijssel" direct naast de hoofdingang)

Vanaf 16:45 staat dan de koffie klaar.

We starten de samenkomst van zingen en bidden om ongeveer 17:00.

We zingen met elkaar, en kijken naar wat God zegt in de bijbel.

We bidden voor én met elkaar, en we delen verhalen en getuigenissen.

Na de samenkomst eten we met elkaar, volgens het principe "Bring and Share", oftewel, ieder neemt iets mee.

Bent u bij ons te gast, dan mag u gezellig aanschuiven, en hoeft u natuurlijk niet persé iets mee te nemen. We hebben altijd genoeg.

Rond 19:00 ronden we dan af.

We hebben (nog) geen apart programma voor kinderen, maar ze zijn natuurlijk wel van harte welkom.

Bij speciale gelegenheden zijn er "open huiskamer middagen"

Hiervoor nodigen we iedereen in de buurt uit voor gezelligheid en kennismaking. Er is dan geen samenkomst van Kerk aan Huis.

Zie het rooster hiernaast voor alle data.

Rooster

• Zaterdag 17 augustus: Kerk aan Huis (let op! vanaf nu in de gemeenschappelijke ruimte van de Blijvenburgstraat. Van 5 tot 7.
  • Zaterdag 31 augustus: Kerk aan Huis (let op! vanaf nu in de gemeenschappelijke ruimte van de Blijvenburgstraat. Van 5 tot 7.
  • Zaterdag 14 september: Géén Kerk aan Huis ivm gemeenteweekend
  • Zaterdag 28 september: Kerk aan Huis. Van 5 tot 7

Het is ons verlangen om door bekering en doop, ieder in Overschie te bereiken met het Evangelie, en de Kerk aan Huis te laten groeien tot een zelfstandige, charismatische gemeente.