Wie zijn 'Kerk aan huis Overschie'?

Kerk aan Huis in Overschie is een groep mensen die van Jezus en andere mensen houden en regelmatig in Overschie bij elkaar komen voor een samenkomst en een maaltijd. Daarnaast organiseren wij diverse sociale bijeenkomsten waarin gezelligheid en kennismaking met elkaar centraal staan.

Wij zijn een pionierende missionaire groep in 2015 begonnen vanuit de Wijnstokgemeente in Berkel en Rodenrijs, onderdeel van de Relational Mission familie van kerken.

Ons doel is het evangelie te delen in woord en daad, en op een sociale manier relevant te zijn voor onze omgeving.

Ben je benieuwd wat we allemaal doen, en waar we in betrokken zijn? Neem dan eens contact op met ons om te zien waar je kunt aanhaken.

Sebastiaan_Schreuder

Sebastiaan Schreuder

Jasper van Dis

Albert Vooijs

Kerk aan Huis Overschie

Het is onze missie om een sociaal-maatschappelijke kerk te zijn. Eén die bijbel-getrouw, relevant en vol passie is en waar iedereen zich thuis voelt.

Impressie van straat activiteit in Overschie

relational_Mission
Berkel_Rodenrijs_Gemeente_Harmonie