Wie zijn wij

Kerk aan Huis in Overschie is een groep mensen die van Jezus en andere mensen houden en regelmatig in Overschie bij elkaar komen voor een samenkomst en een maaltijd. Daarnaast organiseren wij diverse sociale bijeenkomsten waarin gezelligheid en kennismaking met elkaar centraal staan.

Wij zijn een pionierende missionaire groep in 2015 begonnen vanuit de Wijnstokgemeente in Berkel en Rodenrijs, onderdeel van de Relational Mission familie van kerken.

Ons doel is het evangelie te delen in woord en daad, en op een sociale manier relevant te zijn voor onze omgeving.

Ben je benieuwd wat we allemaal doen, en waar we in betrokken zijn? Neem dan eens contact op met ons om te zien waar je kunt aanhaken.

Sebastiaan Schreuder

Missionair pionier

Kerk aan Huis Overschie

Het is onze missie om een sociaal-maatschappelijke kerk te zijn die relevant, bijbelgetrouw en vol passie is, en waar iedereen zich thuis voelt.