Ons verlangen is mensen bereiken met: het evangelie van Jezus Christus, bekering en doop.

Zondag 29 mei

Spreker: D. Geway

Jacobus

Zondag 12 juni

Spreker: B. Visser

Zondag 26 juni

Geen SAMENKOMST

Samenkomsten

Als Kerk aan Huis Overschie komen wij 2-wekelijks bij elkaar voor een informele samenkomst.

We komen bij elkaar in de Bethelkerk. De Bethelkerk is gelegen in het oude deel van Overschie en geeft ons de ruimte om te groeien als kerk. Het gebouw is eigendom van de NGK Overschie.

Vanaf 16:30uur bent u al welkom en staat de koffie klaar.

We starten de samenkomst om ongeveer 16:45uur.

Na de samenkomst, rond 18:00u, eten we met elkaar. We doen dit volgens het principe "Bring and Share", oftewel, ieder neemt iets mee.

Bent u bij ons te gast, dan mag u gezellig aanschuiven, en hoeft u natuurlijk niet persé iets mee te nemen. We hebben altijd genoeg.

We hebben een apart programma voor kinderen.

Alle leeftijden zitten gezamelijk bijelkaar. Er word wel voor elke leeftijd wat klaar gezet. Dus wees welkom ook of juist met kinderen.

Zie voor meer info, het rooster hiernaast.

Wat er maandelijks in Overschie gebeurt:

• Elke 2e maandag van de maand is er een interkerkelijke gebedsavond op de Krommelaan 3 van 8 tot 9

• Elke 2e woensdag van de maand is er 'Samen eten' in de Grote kerk(meer info: Samen eten, Grote kerk Overschie)
  • Elke 3e woensdag van de maand is er 'Eat&meet' in de NGK Bethelkerk (meer info: Eat&Meet, NGK Rotterdam-Overschie)

Het verlangen om Kerk aan Huis te laten groeien tot een zelfstandige, charismatische gemeente.

relational_Mission
Berkel_Rodenrijs_Gemeente_Harmonie