Ons verlangen is mensen bereiken met: het evangelie van Jezus Christus, bekering en doop.

Kliederkerk

Thema:

Jozef

Zondag 4 december

S. Schreuder

Job Epiloog

Job gerehabiliteerd

(Job 42)

Samenkomst

Wij komen wekelijks om 1630u bij elkaar om samen God groot te maken in onze zang en van Hem te leren door Gods Woord, de Bijbel. We doen dit in het gebouw "de Bethelkerk" in de Oranjestraat in Overschie.

Tijdens de samenkomst zullen de kinderen naar hun eigen samenkomst gaan, Kinderkerk aan huis. Hier zullen ze leren wat de boodschap is in Bijbelverhalen. En uiteraard maken ze een prachtig knutselwerkje.

Na de samenkomst gaan we altijd met elkaar eten. Er is altijd vegetarisch eten aanwezig voor diegene die hier behoefte aan hebben.

We eindigen de samenkomst rond 1915u.

Wat er maandelijks in Overschie gebeurt:

• Elke 2e maandag van de maand is er een interkerkelijke gebedsavond op de Krommelaan 3 van 8 tot 9

• Elke 2e woensdag van de maand is er 'Samen eten' in de Grote kerk(meer info: Samen eten, Grote kerk Overschie)
  • Elke 3e woensdag van de maand is er 'Eat&meet' in de NGK Bethelkerk (meer info: Eat&Meet, NGK Rotterdam-Overschie)

Het verlangen om Kerk aan Huis te laten groeien tot een charismatische gemeente.

relational_Mission

Bezoekadres: (op de zondagen)

Bethelkerk

Oranjestraat 6