Ons verlangen is mensen bereiken met: het evangelie van Jezus Christus, bekering en doop.

Zondag 3 oktober

Thema: God is liefde

Spreker: Gert Hijkoop

Zondag 17 oktober

Thema: God is genade

Spreker: A. Vooijs

Zondag 31 oktober

Thema: God is God

Spreker: S. Schreuder

Samenkomsten

Als Kerk aan Huis Overschie komen wij 2-wekelijks bij elkaar voor een informele samenkomst.

Vanaf 2021 komen we bij elkaar op onze nieuwe locatie: de Bethelkerk. De Bethelkerk is gelegen in het oude deel van Overschie.

Vanaf 16:45 bent u al welkom en staat de koffie klaar.

We starten de samenkomst om ongeveer 17:00.

Na de samenkomst eten we met elkaar, volgens het principe "Bring and Share", oftewel, ieder neemt iets mee.

Bent u bij ons te gast, dan mag u gezellig aanschuiven, en hoeft u natuurlijk niet persé iets mee te nemen. We hebben altijd genoeg.

We hebben (nog) geen apart programma voor kinderen, maar wel een aparte ruimte. Dus wees welkom ook met kinderen.

Zie voor meer info, het rooster hiernaast.

Wat er maandelijks in Overschie gebeurt:

• Elke 2e maandag van de maand is er een interkerkelijke gebedsavond op de Krommelaan 3 van 8 tot 9

• Elke 2e woensdag van de maand is er 'Samen eten' in de Grote kerk(meer info: Samen eten, Grote kerk Overschie)
  • Elke 3e woensdag van de maand is er 'Eat&meet' in de NGK Bethelkerk (meer info: Eat&Meet, NGK Rotterdam-Overschie)

Het verlangen om Kerk aan Huis te laten groeien tot een zelfstandige, charismatische gemeente.

relational_Mission
Berkel_Rodenrijs_Gemeente_Harmonie