Ons verlangen is mensen bereiken met: het evangelie van Jezus Christus, bekering en doop.

Zondag 23 januari

Thema: Wees klaar voor Zijn komst

Spreker: Gert Hijkoop

Bethelkerk te Overschie

Zondag 6 februari

Thema: Gelijkenis van de 10 meisjes

Spreker: Martien Kikkert

Bethelkerk te Overschie

Zondag 20 februari

Thema: Gelijkenis van de talenten

Spreker: Arjan van Belle

Bethelkerk te Overschie

Samenkomsten

(Ivm Covid regels eten we nu niet gezamelijk en moeten we om 1700u het pand verlaten hebben.)

Als Kerk aan Huis Overschie komen wij 2-wekelijks bij elkaar voor een informele samenkomst.

We komen bij elkaar in de Bethelkerk. De Bethelkerk is gelegen in het oude deel van Overschie en geeft ons de ruimte om te groeien als kerk. Het gebouw is eigendom van de NGK Overschie.

Vanaf 16:30uur bent u al welkom en staat de koffie klaar.

We starten de samenkomst om ongeveer 16:45uur.

Na de samenkomst, rond 18:00u, eten we met elkaar. We doen dit volgens het principe "Bring and Share", oftewel, ieder neemt iets mee.

Bent u bij ons te gast, dan mag u gezellig aanschuiven, en hoeft u natuurlijk niet persé iets mee te nemen. We hebben altijd genoeg.

We hebben een apart programma voor kinderen.

Dit programma is nog voor alle leeftijden bij elkaar. Er word wel voor elke leeftijd wat klaar gezet. Dus wees welkom ook of juist met kinderen.

Zie voor meer info, het rooster hiernaast.

Wat er maandelijks in Overschie gebeurt:

• Elke 2e maandag van de maand is er een interkerkelijke gebedsavond op de Krommelaan 3 van 8 tot 9

• Elke 2e woensdag van de maand is er 'Samen eten' in de Grote kerk(meer info: Samen eten, Grote kerk Overschie)
  • Elke 3e woensdag van de maand is er 'Eat&meet' in de NGK Bethelkerk (meer info: Eat&Meet, NGK Rotterdam-Overschie)

Het verlangen om Kerk aan Huis te laten groeien tot een zelfstandige, charismatische gemeente.

relational_Mission
Berkel_Rodenrijs_Gemeente_Harmonie