The Marriage Course

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo wijst onderzoek uit. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar en betere seks, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course is een goed begin.

 

De Marriage Course gaat op 17 september van start. Tijdens de zeven avondjes uit krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Elke avond begint met een maaltijd voor twee. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders (of toffe video’s) ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer van de Marriage Course: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Kom ook tijd voor elkaar maken tijdens deze cursus. De cursus is helemaal gratis en toch krijg je elke avond een maaltijd voor twee, heerlijke koffie of thee, wat lekkers tijdens de avond en cursusmateriaal.

 

Er zal een informatie avond zijn op 11 juni 19:30 uur in CBS de Regenboog.

 

Ook tijd voor elkaar maken? Aanmelden kan via deze KNOP


De avonden zullen zijn op

17 september, 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 19 november en 3 december.

 

Op dit adres:

Atelier collectief De Fabriek

Burgemeester Bosstraat 46

3043 GD Rotterdam.